Пошуковий запит: (<.>A=Родіонова К$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Палій А. П. Гігієна рук в практиці ветеринарної медицини [Електронний ресурс] / А. П. Палій, К. О. Родіонова, А. П. Палій // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2016. - Вип. 11. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_vet_2016_11_19
|
2. |
Родіонова К. О. Ефективність застосування озону при знезараженні об’єктів ветеринарного нагляду на м’ясопереробних підприємствах [Електронний ресурс] / К. О. Родіонова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2017. - Вип. 1. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_vet_2017_1_16
|
3. |
Родіонова К. О. Контроль мікробіологічної безпеки (Campylobacter Spp.) тушок птиці в процесі їх переробки [Електронний ресурс] / К. О. Родіонова // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 3. - С. 136-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_3_33 Наведено результати ізоляції бактерій роду Campylobacter під час первинної обробки птиці на птахопереробному підприємстві. Встановлено, що виділені культури мікроорганізмів за культурально-морфологічними та біохімічними властивостями мали типові біологічні ознаки, характерні для Campylobacter jejuni. Рівень ізоляції C. jejuni зі змивів тушок становив 4,49 %, у той час як під час дослідження непошкоджених сліпих кишок - 7,46 % від усіх досліджених проб. На основі бактеріологічних досліджень розроблено спосіб поліпшення санітарно-гігієнічного стану води в ваннах для охолодження тушок, що гарантовано запобігає перехресній контамінації м'ясної сировини патогенними та умовно-патогенними мікроорганізмами.
|
4. |
Родіонова К. О. Забезпечення мікробіологічної безпеки м’яса птиці в птахопереробній промисловості [Електронний ресурс] / К. О. Родіонова, А. П. Палій // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 34(2). - С. 327-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_34(2)__76
|
5. |
Палій А. П. Розробка режиму дезінфекції спеціалізованих транспортних засобів м’ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] / А. П. Палій, К. О. Родіонова // Ветеринарна біотехнологія. - 2018. - Вип. 32(1). - С. 407-416. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbtb_2018_32(1)__56
|
6. |
Палій А. П. Контамінація м’яса тварин і птиці та засоби її зниження [Електронний ресурс] / А. П. Палій, К. О. Родіонова, А. П. Палій // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_10
|
7. |
Кравченко О. М. Економічне обґрунтування впровадження у виробництво м’ясопереробними підприємствами системи ветеринарно-санітарних заходів [Електронний ресурс] / О. М. Кравченко, К. О. Родіонова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2019. - Вип. 200. - С. 183-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2019_200_21
|
8. |
Наливайко Л. І. Розповсюдження бактеріальної інфекції через корми та продукти тваринного походження [Електронний ресурс] / Л. І. Наливайко, К. О. Родіонова, І. К. Авдос’єва, О. В. Івлева // Аграрний вісник Причорномор'я. Ветеринарні науки. - 2019. - Вип. 93. - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avpvet_2019_93_29
|
9. |
Дубін Р. А. Гістологічні зміни у селезінці курчат-бройлерів після експериментальному інфікуванні Staphylococcus aureus [Електронний ресурс] / Р. А. Дубін, К. О. Родіонова // Аграрний вісник Причорномор'я. Ветеринарні науки. - 2019. - Вип. 93. - С. 251-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avpvet_2019_93_46
|
10. |
Гарафонова О. І. Управлінські аспекти забезпечення конкурентоспроможності інноваційно активних підприємств [Електронний ресурс] / О. І. Гарафонова, Ю. О. Лазаренко, К. В. Родіонова // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2020. - № 5. - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2020_5_13
|
11. |
Хімич М. С. Моніторинг відповідності якості та безпеки ковбаси варено-копченої "Сервелат” вимогам національного стандарту [Електронний ресурс] / М. С. Хімич, К. О. Родіонова, В. З. Салата, Т. С. Матвіїшин, О. М. Горобей, Ж. Б. Коренєва // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Ветеринарні науки. - 2021. - Т. 23, № 101. - С. 44-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2021_23_101_10
|