Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Родіонова К$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Палій А. П. 
Гігієна рук в практиці ветеринарної медицини [Електронний ресурс] / А. П. Палій, К. О. Родіонова, А. П. Палій // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2016. - Вип. 11. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_vet_2016_11_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.423 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Родіонова К. О. 
Ефективність застосування озону при знезараженні об’єктів ветеринарного нагляду на м’ясопереробних підприємствах [Електронний ресурс] / К. О. Родіонова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2017. - Вип. 1. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_vet_2017_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.162 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Родіонова К. О. 
Контроль мікробіологічної безпеки (Campylobacter Spp.) тушок птиці в процесі їх переробки [Електронний ресурс] / К. О. Родіонова // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 3. - С. 136-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_3_33
Наведено результати ізоляції бактерій роду Campylobacter під час первинної обробки птиці на птахопереробному підприємстві. Встановлено, що виділені культури мікроорганізмів за культурально-морфологічними та біохімічними властивостями мали типові біологічні ознаки, характерні для Campylobacter jejuni. Рівень ізоляції C. jejuni зі змивів тушок становив 4,49 %, у той час як під час дослідження непошкоджених сліпих кишок - 7,46 % від усіх досліджених проб. На основі бактеріологічних досліджень розроблено спосіб поліпшення санітарно-гігієнічного стану води в ваннах для охолодження тушок, що гарантовано запобігає перехресній контамінації м'ясної сировини патогенними та умовно-патогенними мікроорганізмами.
Попередній перегляд:   Завантажити - 356.932 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Родіонова К. О. 
Забезпечення мікробіологічної безпеки м’яса птиці в птахопереробній промисловості [Електронний ресурс] / К. О. Родіонова, А. П. Палій // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 34(2). - С. 327-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_34(2)__76
Попередній перегляд:   Завантажити - 63.58 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Палій А. П. 
Розробка режиму дезінфекції спеціалізованих транспортних засобів м’ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] / А. П. Палій, К. О. Родіонова // Ветеринарна біотехнологія. - 2018. - Вип. 32(1). - С. 407-416. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbtb_2018_32(1)__56
Попередній перегляд:   Завантажити - 577.957 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Палій А. П. 
Контамінація м’яса тварин і птиці та засоби її зниження [Електронний ресурс] / А. П. Палій, К. О. Родіонова, А. П. Палій // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 426.504 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Кравченко О. М. 
Економічне обґрунтування впровадження у виробництво м’ясопереробними підприємствами системи ветеринарно-санітарних заходів [Електронний ресурс] / О. М. Кравченко, К. О. Родіонова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2019. - Вип. 200. - С. 183-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2019_200_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 286.676 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Наливайко Л. І. 
Розповсюдження бактеріальної інфекції через корми та продукти тваринного походження [Електронний ресурс] / Л. І. Наливайко, К. О. Родіонова, І. К. Авдос’єва, О. В. Івлева // Аграрний вісник Причорномор'я. Ветеринарні науки. - 2019. - Вип. 93. - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avpvet_2019_93_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.27 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Дубін Р. А. 
Гістологічні зміни у селезінці курчат-бройлерів після експериментальному інфікуванні Staphylococcus aureus [Електронний ресурс] / Р. А. Дубін, К. О. Родіонова // Аграрний вісник Причорномор'я. Ветеринарні науки. - 2019. - Вип. 93. - С. 251-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avpvet_2019_93_46
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.556 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Гарафонова О. І. 
Управлінські аспекти забезпечення конкурентоспроможності інноваційно активних підприємств [Електронний ресурс] / О. І. Гарафонова, Ю. О. Лазаренко, К. В. Родіонова // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2020. - № 5. - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2020_5_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 290.634 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Хімич М. С. 
Моніторинг відповідності якості та безпеки ковбаси варено-копченої "Сервелат” вимогам національного стандарту [Електронний ресурс] / М. С. Хімич, К. О. Родіонова, В. З. Салата, Т. С. Матвіїшин, О. М. Горобей, Ж. Б. Коренєва // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Ветеринарні науки. - 2021. - Т. 23, № 101. - С. 44-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2021_23_101_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 538.123 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського